Svensk Röranalys

Lediga tjänster

 
Företaget
Personal
Ledningssystem
GDPR
Kvalité och miljö
Aktuellt
Lediga tjänster
Avloppsbibeln

Procella Ventilation söker personal

Procella Ventilation söker ledande montör inom nyproduktion med erfarenhet från branschen. Vi vill att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakt. Du måste kunna arbeta självständigt men och vara en del i ett arbetsteam. I tjänsten ingår att läsa och förstå ritningar, skriva dagbok med ändringar och tilläggsarbeten, se möjligheter och föreslå förbättringar, följa upp och återrapportera, planera det egna arbetet, upprätta och genomföra beställningar av material samt arbeta med kvalitetssystem.

Procella söker också servicetekniker som tillsammans med en eller flera kollegor åker ut till kunder för att bland annat serva och felsöka ventilationsanläggningar. Planeringen sker veckovis, du gör uppföljning av dina uppdrag och du kan ibland även få ta hand om akuta ärenden.

I båda tjänsterna ingår att behärska svenska i såväl tal som skrift samt att B-körkort är ett krav. Lön enligt avtal. Procellas kontor finns på Fyrverkarbacken 36 men hela storstockholmsområdet är vårt arbetsfält.

 

 

 

Röranalys söker tekniker

Vill du arbeta i en bransch på frammarsch?
Och på ett företag där du har möjlighet att utvecklas?

Nu har du möjlighet att bli en av oss. Röranalys söker tekniker - tjej eller kille - med eller utan erfarenhet från branschen.

Hos oss följer du en utbildningsplan och du har handledare som introducerar dig i de omväxlande momenten. Vi arbetar i team där allas insatser är viktiga. Arbetsuppgifterna kräver timing och att du själv tar ett stort ansvar.

Vi vill att du behärskar svenska i såväl tal som skrift och att du har körkort.

Vi tillämpar provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Lön enligt avtal.

Ansökan

Vilken tjänst söker du?
Förnamn*
Efternamn*
Telefon*
E-post*
Meddelande

Har du frågor?
Kontakta Christofer Tibblin,
personalchef

08-599 098 03
christofer.tibblin@roranalys.se

Sök medarbetare

Nyhetsbrevet

Din e-post kommer endast att användas till våra nyhetsbrev och du kan när som helst avlsuta din prenumeration.

Aktuellt