Privat
Företag/BRF
Ring: 08-599 09 800
Svensk Röranalys
 
Relining
TV-Inspektion
Stamspolning
NonStop avtal
JOUR
Övriga tjänster

Övriga tjänster

Här är ett axplock av övriga tjänster som vi tillhandahåller. Saknas något eller vill du kombinera tjänsterna? Det är inga problem -  vi skräddarsyr gärna en lösning utifrån kundens behov.

Ta kontak med en säljare så berättar vi mer.

Kontakt
Upphandlingsunderlag

Stamrenovering i fastighet har funnits sedan mitten av 90-talet. Infodring i mark har funnits längre än så då det är en ”enklare” process med större rör. Branschen för stamrenovering i fastighet har vuxit lavinartat sedan dess. Det beror på de boendevänliga fördelarna och den lägre kostnaden som en rörrenovering innebär.

Den totala kunskapen om stamrenovering är fortfarande låg men då den nya tekniken förfinas kontinuerligt är stamrenovering med infodring i alla avseenden mycket konkurrenskraftig gentemot det traditionella stambytet. Dock krävs det att arbetet utförs av certifierade och välutbildade hantverkare med en certifierad stamrenoveringsmetod.

Det finns idag ett flertal leverantörer som utför relining i fastighet. Men reliningsmetoderna är flera och sprut, plast, hybrid. strump- och repipermetoden vill alla ha ett utrymme på marknaden.  Vilken metod passar oss bäst?  Att välja rätt leverantör är svårt men avgörande för kvaliteten på utfört arbete. Det är viktigt att vara påläst och veta vilka frågor som bör ställa vid upphandling av reliningstjänster. För att underlätta för dig som beställare har vi sammanställt en generell kravspecifikation eller ett underlag för upphandling.  Syftet är att ge dig en överblick och ett stöd för vilka frågor som kan vara viktigt att få svar på innan du väljer entreprenör – allt för att säkerställa kvalité och att hela projektet blir väl genomfört.

Vår kravspecifikation lyfter fram frågor som personal och utbildning samt givetvis krav på kvalité, miljö och att företaget använder den, för ändamålet, senaste och bästa tekniken. Viktiga frågor som belyser hur ett anbud ska vara utformat samt hur projektet ska genomföras.

Kontakta oss för mer information och en prisindikation.

En kravspecifikation som lyfter fram vad som är viktigt inför en stamrenovering

Offertförfrågan

Intresserad? Fyll i offertförfrågan så återkommer vi snarast.

Offertförfrågan